Рівненщина прийняла понад 15 тис. вимушених переселенців. Відомо, скільки з них залишились в Рівному

Усім, хто прибув з інших регіонів, нагадують, що потрібно реєструватися

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Рівненщина продовжує працювати, як гуманітарний хаб. На сьогодні в області офіційно проживає 15 220 вимушено переміщених осіб, які виявили бажання залишитись на тривалий термін. Про це повідомляють у Рівненській обласній військовій адміністрації.

Усім, хто прибув з інших регіонів, нагадують, що потрібно реєструватися, аби згодом отримувати пільги та можливість працевлаштуватися.

Між тим, безпосередньо у Рівному наразі перебуває 1 148 вимушено переміщених осіб. Серед них – близько 120 дітей шкільного віку та 90 дошкільнят.

 

Місто зробило усе для того, щоб і ці діти могли долучитися до навчального процесу, наголошують у мерії.

Наразі у Рівному працює волонтерський центр, який займається підтримкою сімей, що прибули до нашого міста. Це стосується і сімей, які самостійно винаймають тут житло. Для них забезпечують доставку продуктових наборів.

До слова, мешканців області, які мають таку змогу, закликають якнайшвидше повертатися до роботи, аби зміцнювати Україну та нашу обороноздатність. Пріоритетні напрямки роботи Рівненщини на сьогодні це – посівна компанія, розгортання повномасштабного виробництва і переорієнтування деяких підприємств для заміщення тих, що зруйновані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень