Рівненщина може потрапити у червону зону

Хворий на «Дельту» заражає в середньому 5-8 людей, а не 2-3, як раніше

На Рівненщині можуть посилити карантин. Так, кількість нових випадків і госпіталізацій з COVID-19 зросла удвічі за останні дні. 405 випадків протягом вівторка проти 218 у понеділок. 

Нині область ще тримається у жовтій зоні, але обласна влада очікує посилення карантину, говорить перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Цього тижня зміни зони по кольору не буде. Але показники ведуть до того, що ми потрапимо в жовтні-листопаді в помаранчеву чи червону зону....   

 

Коли ще не було «Дельти», то в середньому один хворий заражав 2-3 особи, сьогодні з «Дельтою» показник 5-8 осіб. Водночас навіть за умови червоної зони держава нам дала можливість працювати.  

Працювати у червоній зоні цьогоріч зможуть підприємства, де персонал повністю вакцинований. У Рівненській ОДА додають, що нині в Україні епідемія триває саме серед невакцинованих. Серед тих, хто лежить у лікарні, лише 1% отримали щеплення проти Ковіду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень