Рівненщина готується до зими: В області встановлюють установки для генерації тепла

Вони будуть у трьох містах

Фото зі сторінки РівнеОВА
Фото зі сторінки РівнеОВА

Когенераційні установки з’являться у трьох містах на Рівненщині.

Обладнання для генерації тепла встановлюють у Рівному, Здолбунові та Дубні, повідомила заступниця очільника області Людмила Шатковська.

За її словами, торік у межах співпраці Мінвідновлення, ОДА та проєкту USAID з енергетичної безпеки нашій області передали 9 таких установок. Дві перші з них запустили ще до початку минулого опалювального сезону.

Основна задача сьогодні – забезпечення енергетичної стійкості громад, а також модернізація централізованого теплопостачання, в тому числі через приватних інвестицій, – зауважила Людмила Шатковська.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень