Рівненщина - у скорботі. Попрощалися з шістьма Захисниками (ФОТО)

Вони загинули поблизу села Берестове, що на Донеччині

На Рівненщині в один день попрощалися із шістьма воїнами, що боронили рідну землю.

Всі вони загинули на Донеччині, у боях поблизу села Берестове.

На Березнівщині прощалися з Романом Байчурою, що загинув, виконуючи бойове завдання. Бійця поховали у рідному селі Поліське. У нього залишилися батьки, дружина та двоє синів.

Острозька громада в жалобі за Олександром Ковальчуком 1982 року народження. Воїн загинув при обстрілі. У нього залишились мати, дружина та двоє дітей.

У Головинській громаді прощалися із загиблим воїном Віталієм Круком. Йому було всього 22, так і залишиться назавжди. Віталій народився в селі Злазне. Пройшов строкову службу і на початку повномасштабного вторгення без вагань пішов захищати Батьківщину.

На майдані Незалежності рівняни попрощалися з 33-річним Олександром Тарасюком. З 25 лютого він служив у Рівному, в травні його перевели на Волинь, де він став командиром відділення, а 22 липня вирушив на передову. 24 липня - загинув. Воїн похований на кладовищі «Нове».

На Костопільщині попрощалися з Андрієм Тішком. Хлопець 2001 року народження був навідником кулеметного відділення кулеметного взводу стрілецького батальйону. До війни працював на Костопільському фанерному заводі. з 25 лютого зарахований до списків особового складу частини . У нього залишився шестимісячний син.

Радивилівська громада в жалобі. Тут прощалися із Віталієм Мацюком. Сапер інженерно-саперного відділення, загинув при обстрілі під час виконання бойового завдання. Героя поховали в його рідному селі Підлипки. Пам’ять захисника вшанували «живим коридором».

Джерело: Рівненська ОДА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень