Рівненщина – у лідерах за кількістю матерів-героїнь

Загалом їх у нашій області майже 21 000

Фото з мережі
Фото з мережі

Звання «Мати-героїня» на Рівненщині мають майже 21 000 жінок.

Щороку наша область лідирує за кількістю жінок, яким надали це звання, розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Рівненщина постійно у лідерах. Указом президента від 14 грудня звання отримали 190 жінок у Волинській області, 80 – у Львівській, 77 – у Чернівецькій та 70 на Рівненщині. У травні ми були на третьому місці, а  у 2020 році – на другому.                               

Разом зі званням «Мати-героїня» жінки отримують й одноразову грошову допомогу у 10-кратному розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Цього року розмір  такої виплати становить 21 890 грн.

Нагадаємо, почесне звання «Мати-героїня» присвоюють жінкам, які народили та виховали до 8-ми річного віку 5 і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень