«Рівнегаз Збут» дякує усім мешканцям Рівненщини, які вчасно розрахувалися за газ

Де в області «пасуть задніх» зі сплати за газ

В умовах війни не всі мають можливість оплачувати комунальні послуги. І у березні за спожитий газ вчасно заплатили лише майже 190 тисяч клієнтів у Рівненської області.  

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» дякує 189 761 споживачу за сплачені рахунки за послуги газопостачання. 

Українці розуміють, що оплата комунальних послуг – це не тільки виконання договірних зобов’язань, а також «дякую» працівникам підприємств – постачальників комунальних послуг та їх родинам.

 

Це – ще один ваш внесок в оборону свого села чи міста і реальна допомога державі під час війни, – кажуть у «РІВНЕГАЗ ЗБУТі».

Найкраще минулого місяця розраховувалися за спожите блакитне паливо жителі Острога та району. Водночас найгірше у перший місяць весни сплатили за газ жителі Рівного.

На сьогодні загальний борг побутових споживачів перед ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» становить 175,5 млн грн. Та під час війни «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» не припиняє постачання природного газу боржникам та не стягує штрафи за невчасні розрахунки.

Компанія розуміє, що велика кількість українців опинилася у дуже складних життєвих обставинах, і поки не може сплатити за спожитий природний газ. Але споживачі, які в змозі це зробити, мають розрахуватися і підтримати комунальну сферу.

Безпечно та без комісії сплатити за спожитий газ можна через онлайн-сервіси:

Варто зазначити, що заборгованість за житлово-комунальні послуги може стати причиною скасування субсидії на наступний опалювальний сезон, якщо є прострочена заборгованість за комунальні послуги за більше, ніж три місяці на суму понад 680 гривень.

Наявність заборгованості буде аналізуватися органами соціального захисту населення в травні поточного року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень