Рівне вкривається ямами після ремонтів (ФОТО)

Рівненські тротуари дедалі більше вкриваються ямами після ремонтних робіт підприємств


Рівненські тротуари дедалі частіше викликають нарікання від містян. Зокрема, рівняни скаржаться, що після ліквідації поривів чи будь-яких інших робіт у цих місцях залишаються ями, які просто закидають щебенем. А асфальтне покриття на тротуарах так і не відновлюють.

Як повідомив керівник рівненського міськШЕУ Віктор Климук, підприємства, які мають свої мережі під землею, після проведення робіт самі ж і повинні відновити покриття. Це стосується і водоканалу, і тепловиків, і енергетиків та "Укртелекому", чиї мережі також пролягають під землею:

 

- Згідно з ордером, який вони отримують на аварійні роботи, вони («Рівнеоблводоканал», - ред..) і інші підприємства, які мають свої мережі, зобов’язані власними силами відновлювати асфальтобетонне покриття.  

 

Утім, поки рівнян це не втішає. Кажуть, на деяких ділянках ями, засипані щебенем, по півроку лишаються у такому стані.

Автори фото, що надійшли до нас у редакцію, переконані - більшість вказаних робіт проводив "Рівнеоблводоканал". Щоб перевірити чи дійсно це так, а також аби дізнатися коли ж буде відновлене асфальтове покриття на цих ділянках журналісти Радіо Трек звернулися на підприємство за коментарем з цього приводу. Там порадили надіслати інформаційний запит.

У понеділок це місце виглядало так.

Тож Радіо Трек чекає на офіційну відповідь.

Про результати дізнавайтеся на нашому сайті. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень