Рівне приймало Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання

На жаль, наша команда призового місця не отримала

Команди з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської областей та міста Києва під час Всеукраїнських змагань учнівської молоді з радіоелектронного конструювання продемонстрували свої знання та уміння в галузі радіоелектроніки та творчий підхід до виконання завдань.

Практична частина змагання з радіоелектронного конструювання проходила на базі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування. Учасники виборювали першість у двох вікових категоріях: молодша (12 – 14 років) та старша (15 – 18 років).

Друга частина змагань – розробка друкованої плати та монтаж радіоелектронного пристрою. Оцінювались змонтовані готові радіоелектронні плати за раціональністю розміщення радіодеталей, естетичним виглядом та дієздатністю самого пристрою, - розповіли у «Рівненському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді».

Відповідно до рішення суддівської колегії, відбулось нагородження переможців дипломами відповідних ступенів Українського державного центру позашкільної освіти. Переможці визначались за найбільшою сумою балів учасника, нарахованих йому за теоретичний залік, розробку та монтаж пристрою.

У командному заліку перемогли команди Миколаївської області (І місце), Дніпропетровської області (ІІ місце) та Черкаської області (ІІІ місце).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень