Рівне потрапило в п'ятірку найкомфортніших міст України

Рівне зайняло 4-ту сходинку.

У лідерах опинилися Вінниця і Харків, в аутсайдерах - Запоріжжя і Кропивницький. 

Рейтинг склали по результатами опитування сайту безкоштовних оголошень olx.ua. Всього було опитано 33 тисячі українців. Вони ставили бали (від 1 до 7) за десятьма критеріями: чистота міста, зручність транспортної інфраструктури, робота комунальних служб, доброзичливість жителів, вартість життя.

Максимальна кількість очок, які міг набрати те чи інше місто, обмежувалося 70, проте вищий бал жоден населений пункт не отримав.

Найближче до максимального показника наблизилася Вінниця, набравши 50 балів - місто стало кращим в шести категоріях.

"Срібло" отримав Луцьк з кращою, на думку українців, спортивною і розважальною інфраструктурою. На третьому місці - Харків. Замкнули першу п'ятірку Рівне та Львів.

А ось серед аутсайдерів рейтингу - Запоріжжя з поганою екологією і Дніпро, де українців не влаштовує дефіцит спортивних і культурних закладів. Третє місце з кінця поділили Житомир і Херсон. Там відзначені проблеми з екологією, безпекою та інфраструктурою.

За матеріалами сайту "Сегодня".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень