Легендарний Куликов сказав: «Рівне – вперед і вгору!» (3 ФОТО)

Бо... «Це Рівне, друже!»

На фото Андрій Куликов  у центрі під час перебування у Рівному

Експерти переконані, що успіх людини закладається ще у дитинстві. Аби самореалізуватися, потрібно розвинути в собі необхідні вміння та корисні звички.

Роби, як успішний, і станеш успішним!

ГО «Це Рівне, друже!» протягом року прикладає зусиль, аби діти, молоді люди отримали кращі умови для самореалізації та досягнення успіху у Рівному.

Як тільки було засновано організацію, ініціативна група запросила молодих активних рівнян, які завзято опановують нові знання, беруть активну участь у громадському житті міста задля обговорення шляхів розвитку міста і промоції рівнян.

Cтоличні спікери запитали у присутніх "Хто збирається залишитися у Рівному?" та отримали шокуючі відповіді.

 

Абсолютно всі присутні відповіли, що бачать своє подальше життя за кордоном або в інших містах України.

 

Чи все так погано у Рівному? Ні! Ви любите Рівне? Так, звісно!

Саме тоді «Це Рівне, друже!» об’єднали зусилля задля реалізації проектів, які б надавали молоді можливість самореалізуватися, в тому числі й у Рівному. В організаторів виникла ідея запровадити 2  громадські  освітні проекти.  

Rivne StartUP Club –– інноваційний проект для тих, хто хоче знайти престижну роботу, відкрити свій бізнес, отримати міжнародний грант, налагодити співпрацю, опанувати методики особистого зростання.

У рамках проекту проводяться навчальні тренінги та майстер-класи задля сприяння самореалізації та створення умов для професійного зростання молоді. Цей проект найбільше подобається молодим активним громадянам, які хочуть досягти успіху.

«Програма Rivne StartUP Club передбачає проведення семінарів та тренінгів з ефективної роботи в команді, мистецтва публічного виступу, спілкування з найкращими експертами та опанування практичних кейсів дає учасникам нові орієнтири», – каже одна із авторів проекту Іванна Пелих.

Проекти підтримали як місцеві експерти та відомі особистості, так і столичні фахівці. Одним із гостей проекту Rivne StartUP Club став Андрій Куликов зі спіч-практикумом «Вікно можливостей».

На його виступ зібралося майже 100 рівнян.

 «Я вважаю, що такі проекти, як StartUP Club, сьогодні на часі, вони створюють нові вікна “можливостей’’. Саме тому я долучився до цієї ініціативи», — зазначив медіа-експерт, Посланець доброї волі ООН Андрій Куликов.

Проголосувати за проект можна за посиланням: https://rivne.pb.org.ua/projects/show/35

Наступний проект, реалізацією якого займається ГО «Це Рівне, друже!» має назву Rivne Open Rada.

Він орієнтований на учнів рівненських початкових шкіл.

Старт проекту почався з «інспектування» дітьми міської ради Рівного. Вкрай важливо, аби діти знали про систему керування містом, про історію рівненського самоврядування.

Школярі, учасники освітніх екскурсій із завзяттям опановували нові знання та дізнавалися, як керують містом. Які перспективи розвитку міста є на сьогодні? Як працює Рівненська міська рада?

Діти з захопленням дізнаються про особливості водопостачання міста, роботу департаментів та серверні секрети. Крім того, зустрічаються з керівництвом Рівненської міської ради. Також у рамках проекту проводяться інші пізнавальні екскурсії містом.

«Шановні рівняни, ми подали наші проекти до Бюджету міських ініціатив 2018 року та отримали попередню підтримку рівнян і чимало схвальних відгуків. Комісія Рівненської міської ради допустила до голосування ці проекти.

Ми просимо вас підтримати ці ініціативи голосуванням.

 

Одна людина може проголосувати за 3 маленьких та 3 великих проекти.

Зауважу, що наші 2 проекти - одні з найменших за кошторисом і не будуть тягарем бюджету Рівного, а навпаки - зроблять велику користь для міста»,– закликає одна із авторів проектів Іванна Пристайович.

Проголосувати за проект можна за посиланням: https://rivne.pb.org.ua/projects/show/36

Усіх ініціативних та активних запрошуємо до співпраці.

Спільнота «Це Рівне, друже!» у Facebook:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень