Рівне витратить державну субвенцію на купівлю житла

Адже місто отримало одразу кілька листів з цього приводу

Рівне планує придбати житло для дитячого будинку сімейного типу. Це родина Чекомудян, які переїхали до Рівного через повномасштабне вторгнення рф з Запорізької області. Сім'я виховує 8 дітей, двоє з них - рідні. 

Місто потребує близько 8,5 мільйонів гривень для розв'язання питання з житлом для сім'ї. Ці кошти планують залучити як субвенцію з державного бюджету. 

З проханням придбати житло для сімейного будинку до міської ради Рівного звернулася Рівненська ОВА та Васильківська районна військова адміністрація Запорізької області. 

Це рішення мають погодити члени рівненського виконкому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень