Рівне показує високий рівень сприяння бізнесу, - мерія

Та шукає шляхи розв'язання проблем з міжнародними партнерами 

Сприяти бізнесу у Рівному - головне завдання влади.

А оновлення стратегії розвитку міста, кроки для відновлення роботи рівненського аеропорту ще більше сприятимуть розвитку міжнародних економічних відносин.

Про це повідомляє пресслужба мерії.
 

- Саме тому надзвичайно приємно провести вже другу, максимально дієву зустріч з представниками міських рад Лодзь та Гданськ.

 

Під час першої зустрічі відбулося знайомство з нашими майбутніми партнерами, а нині обговорено конкретні напрямки подальшої співпраці. 

 

Це, для прикладу, участь у виставках, які вже найближчим часом відбудуться в Польщі, де матимуть можливість взяти участь рівняни. 

 

Завдяки знайомству з Павелом Бжежинські, який є представником польської групи підприємців, яка нараховує близько 4200 членів, рівняни дізнаються більше про розвиток підприємництва в Польщі та ті програми, які сприяють їх розвитку, - повідомляється на офіційній сторінці міського голови Рівного Олександра Третяка у Фейсбуці. 

Повідомляється також, що представники бізнесу Рівненської тергромади матимуть можливість поспілкуватися ще й з бізнесменом Робертом Зарембою щодо відкриття нових варіантів та можливостей співпраці. 

Діти з Рівного зможуть стати учасниками освітніх та культурних обмінів, а до нашої громади завітають представники міст Гданськ та Лодзь.

Польські партнери налаштовані популяризувати Україну та Рівне та готові продовжити роботу попереднього мера Гданська щодо підписання угоди про співпрацю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень