«Ригалівка-бар» відмовив військовому у каві через те, що він був у формі

Таку назву та характеристику заклад «Барбарис» отримав після інциденту із захисником

"Барбарис" на фото у Google

На Полтавщині військового не пускали до кафе через те, що він був у однострої.

Працівники закладу «Барбарис» у Кременчуці пояснили свою відмову «внутрішніми порядками».  

Про прикрий випадок розповіли тамтешні Telegram-канали. 

Виявляється, військовий просто хотів зайти до закладу випити кави. Однак, йому відмовили. Мовляв, він у формі, а таким до закладу —зась.

У нас внутрішній порядок. Те, що ви військові, це дуже добре. Але до нашого закладу у військовій формі заходити не можна, – заявила співробітниця закладу, про що свідчить відео.

Після словесної перепалки військового таки пустили до «Барбарису», але попередили, що за ним наглядатимуть. 

Сказали, що будуть дивитися, що я п'ю, я їм кажу, що мені алкоголь взагалі не можна продавати. Але сам факт, чому взагалі так відбувається. Це дуже-дуже неприємно, — сказав військовий.

 

Реакція українців

Вона не забарилася. У соцмережах заклад відразу отримав купу негативних оцінок: від статусу «Зачинено назавжди», «Тимчасово закрито» до назви — «Барбарис ригалівка-бар»

А також негативних відгуків, які ще й стосуються мови обслуговування:

«Заклад» громадського харчування, який позорить місто. Не рекомендовано до відвідування людям з адекватною громадянською позицією.

 

Шкода, що один з найвідоміших закладів міста справляє найнеприємніше враження. Персонал НЕ говорить українською мовою і відкрито ігнорує україномовних клієнтів. Офіціанти не розуміють коли робиш замовлення (при тому, що меню українською).

 

Замовлені блюда смачні, обслуговування на низькому рівні, дуже довго чекали аперетиву. Весь персонал розмовляє російською. Я була в Україні чи в росії, не зрозуміла. І це, на жаль, моє рідне місто

"Барбарис" у Google

Щоправда, пізніше адміністрація закладу таки перепросила за дії адміністратора:

Ми просимо вибачення від імені закладу. Наша співробітниця поводилась трохи некоректно. Щойно у нас були збори, де ми з'ясували ситуацію, ми погоджуємося, що це було неправильно. Тож від усього нашого колективу просимо вибачення— сказала представниця адміністрації гриль-ресторану «Барбарис».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень