Рідкісних пеліканів переселили з ресторану у заповідник (ФОТО)

Птахів використовували заради приваблення відвідувачів

В Одеській області в національний природний парк Тузловські лимани екологи переселили двох червонокнижних пеліканів, яких утримували на території ресторану. Про це повідомив еколог Іван Русєв у Facebook.

У ресторані птахів, занесених до Червоної книги, використовували для заохочення відвідувачів. Два ручних пелікани містилися в сезонному ресторані на березі Чорного моря в селі Миколаївка Білгород-Дністровського району.

Птахів при супроводі співробітника ресторану доставили в заповідник.

Їм тут усе незвичне, адже вони росли зовсім в інших умовах, де їх позбавляли можливості літати. А пелікан без ширяння під впливом "терміків", без великого польоту - це не пелікан. Пелікани, на жаль, літати поки зовсім не можуть, і, імовірно, їх доведеться перетримувати до весни, - написав Русєв.

Також він додав, що пеліканів доведеться утримувати в зимових вольєрах. Щоб їх прогодувати до весни, необхідно буде близько пів тонни риби.

Джерело – Кореспондент

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень