Рідкісна гарячка вбиває людей, хворих виявили в різних містах України: яка ситуація на Рівненщині

Хвороба передається через укуси комарів

Підозр на випадки гарячки Західного Нілу  на Рівненщині поки не має. Про це Радіо Трек повідомили у Рівненському обласному центрі контролю і профілактики хвороб.

Втім, фахівці наголошують, що спостерігають за пацієнтами та їх температурою тіла. Адже характерними симптомами недуги є різке підвищення температури, біль у м'язах та суглобах, головний біль, а також слабкість, нудота та діарея.

Ця небезпечна вірусна хвороба передається через укуси комарів.

Наразі на території окремих регіонів України кількість захворювань на гарячку зростає. Такі випадки зафіксували в Київській та Полтавській областях. На жаль, на Черкащині 65- річного чоловіка у якого діагностували хворобу врятувати не вдалося.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень