Результати суду між прокуратурою та Рівнерадою через авто, куплене за бюджетні гроші

Причиною позову стали порушення у процедурі закупівлі

Авто, яке необхідне Рівнераді для обслуговування іноземних делегацій та для підготовки засідань сесії і виконкому, купили з порушеннями, - повідомляє прокуратура.

Господарським судом Рівненської області підтримано позицію органів  прокуратури Рівненської області та задоволено позов до виконавчого комітету Рівненської міської ради та приватної фірми про визнання недійсними результатів процедури торгів та договору на закупівлю автомобіля «Volkswagen», вартість  якого становить  400 тис. грн.

Тож, результати торгів суд визнав недійсними.

Підставою для вжиття прокуратурою заходів представницького характеру стали установлені факти порушень вимог бюджетного законодавства та Закону України «Про публічні закупівлі». 

Зокрема, замовником не було дотримано встановленого законодавством порядку проведення закупівлі. Крім того, технічні характеристики автомобіля, зазначені в тендерній документації, відрізнялися від технічних характеристик предмета договору на закупівлю.

Однак, незважаючи на наявні порушення, між сторонами було укладено договір, до якого, у подальшому внесено зміни і безпідставно збільшено вартість автомобіля.

Раніше керуючий справами міськвиконкому Петро Середюк запевняв, що авто купили без жодних  порушень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень