Результати РПҐ оголосять після 15 червня

Менше, аніж за два тижні будуть оголошені  результати українського музичного конкурсу «Рівненський пісенний ґрант» (РПҐ).

Нагадаємо, 1 червня завершився прийом анкет учасників проекту. Усього для участі в конкурсі свої твори та заявки подали  83 виконавці, які надіслали на Радіо Трек понад 130 пісень і композицій.  Тепер журі, до складу якого входять відомі столичні музиканти Тарас Тополя, Онука, Саша Кольцова та рівнянин Генадій Фіськов, мають обрати вісім переможців.

Ініціатор проекту та член журі, заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська каже, що приємно здивована кількістю анкет учасників РПҐ та вже прослухала усі надіслані пісні та композиції:

Тож результати конкурсу оголосять після 15 червня, коли зіркове журі визначить вісім найкращих виконавців. Зауважимо, що кожен з восьми переможців отримає по 10 тисяч гривень на зйомки відеокліпу на свою пісню.

Додамо, що пісні всіх учасників «РПҐ» ви можете прослухати за посиланням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень