Результати нічного полювання на п’яних водіїв (ФОТО)

Керівник патрульної поліції Рівненщини задоволений

Фото ілюстративне

Вчора у Рівному стартував громадський рейд - проект з боротьби з п’яними за кермом «PitBull». Рух започаткували, оскільки тенденція ДТП за участю нетверезих водіїв зростає щоденно.

За словами керівника патрульних Рівненщини Сергія Мерчука, 7 п’яниць вдалося затримати минулої ночі, більшість з яких – завдяки активістам.

Особливо тішить Сергія Мерчука у цій ініціативі те, що зрозуміти, що водій попався, він не може. Бо, на відміну від поліцейських авто, машини активістів виявити значно складніше.

- 7 п'яниць за кермом впіймали сьогодні вночі, 4 з яких вислідили небайдужі водії з PitBull Rivne і передали орієнтування патрульним!
Додаткові очі тих, хто за адекватність на наших вулицях, тепер слідкують за тими, кому начхати на безпеку свою і оточуючих, і це вже має свої дієві результати!

 

Родзинка цього дійства, що PitBull бачить порушника, а він PitBull - ні), - написав Сергій Мерчук на своїй сторінці у Facebook.

Патрульні описали ці випадки.

1. Вул. Соборна 10, зупинили за орієнтуванням Volkswagen Crafter.

При спілкуванні з водієм виявили ознаки алкогольного сп'яніння. На місці зупинки пройти тест водій відмовився, погодився у медзакладі. Результат - 0,73% проміле.

Поліцейські склали протокол за керування у стані сп’яніння та постанову за порушення ПДР.

2. Вул. Курчатова. Зупинили TOYOTA Camry за орієнтуванням.

У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Однак, пройти тест на визначення стану він відмовився і на місці зупинки, і у медичному закладі. Патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

3. Вул. Соборна. Зупинили ТОYOTA LAND CRUZER 200 за орієнтуванням.

У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння, склали протокол за керування у стані сп’яніння.

У цей час, під час складання адмінматеріалів на водія ТОYOTA LAND CRUZER 200, пасажир авта, теж з ознаками алкогольного сп'яніння, сів у цей автомобіль та різко розпочав рух у центральну частину міста.

Його поліцейські одразу почали переслідувати. На вимогу зупинитися водій не реагував, неодноразово порушував ПДР, внаслідок чого на перехресті вулиць Соборної-Вербової не впорався з керуванням і в’їхав у відбійник.

Після вчинення ДТП водій покинув автомобіль та розпочав тікати. Поліцейські його затримали та склали  протокол за керування у стані сп’яніння, вчинення ДТП та постанову за порушення ПДР.

5. Поліцейські отримали орієнтування щодо підозрілих осіб від активістів.

У громадянина 1975 р.н. під час поверхневої перевірки виявили предмет, зовні схожий на зброю, документів на який вище вказана особа не мала.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень