Результат приголомшить: навіщо палять лавровий лист вдома

Насамперед можна використовувати лише сухе лаврове листя

Лаврове листя можна підпалювати просто в будинку чи квартирі. Навіщо так робити? Коли лавровий листок тліє, він виділяє специфічний запах, який допомагає в різних ситуаціях:

  • Бореться з неприємним запахом — наприклад, якщо він іде від лотка домашнього улюбленця чи з'явився після приготування риби. Якщо запалити лавровий лист, оселя швидко наповниться свіжістю і таке відчуття протримається досить довго.
  • Заспокоює — лавровий лист, який тліє, діє на людину заспокійливо, тому стрес знижується і настає розслаблення. Таку процедуру добре проводити після важкого трудового дня.
  • Знімає легкий біль — крім заспокійливого ефекту, лавр, що тліє, також допомагає побороти больові відчуття. Звичайно, із сильним болем він не справиться, але якщо у вас злегка болить голова, то він може допомогти не гірше аптечного засобу.
  • Покращує насичення киснем — якщо у людини напад задухи, підпалений лавровий лист допоможе наситити організм киснем.
  • Відлякує комах — запах лавра ненавидять мурахи, таргани та інші комахи, тому вони точно забудуть дорогу до вашого дому.

Як правильно підпалити лавровий лист

Здавалося б, тут нема нічого важкого. Але потрібно пам'ятати про деякі важливі нюанси.

Насамперед можна використовувати лише сухе лаврове листя. Інакше воно не горітиме або не тлітиме.

 

В залежності від площі приміщення вибирають і кількість листочків.

 

Для середньої площі достатньо кількох.

Підпалювати лавровий лист потрібно над ємністю, наприклад, мискою, за допомогою сірника чи запальнички. Коли лавр вже починає тліти, його кладуть до миски та проносять по всіх кімнатах в оселі. Коли процедура закінчена, можна відчути заспокійливий ефект.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень