Чоловік через ревнощі зламав дружині руку і спалив мотоцикл односельцю (ФОТО)

Відносно нього триває ще одне досудове розслідування

На Поліссі чоловік у стані алкогольного сп’яніння спалив мотоцикл односельцю. Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що 21-річний житель Залужжя ревнував свою дружину до свого ровесника – місцевого жителя. Конфлікт між чоловіками відбувався в компанії інших односельців. Серед них був і 23-річний власник мотоцикла «Bird», якого він припаркував на вулиці біля господарства.

У розпалі сварки ревнивець підійшов до мотоцикла і підпалив його. Транспортний засіб умить спалахнув і вигорів ущент. Молодик пояснити свої дії не може, адже був напідпитку.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу відкрили кримінальне провадження і тепер встановлюють усі обставини скоєного злочину, проводяться слідчі дії, зокрема призначені експертизи.

Чоловікові загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі. Відносно нього триває ще одне досудове розслідування за домашнє насильство.

На ґрунті ревнощів чоловік завдав дружині тілесні ушкодження середньої тяжкості у вигляді перелому руки.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень