Останки в’язнів Дубенської в’язниці перепоховають (ФОТО)

У Дубенській колонії тепер базуватимуться військові

ОК «Захід» днями провели нараду в Дубні. Військові, представники Дубенської міськради та її депутати обговорили питання  щодо облаштування інфраструктури військового об’єкту.

Торік майновий комплекс будівель та споруд колишньої Дубенської виховної колонії було прийнято на баланс Міністерства оборони України. У лютому ці фонди закріплено за однією із військових частин ОК «Захід», яка нині виконує завдання на сході України.

Крім того, було розглянуто можливість проведення розкопок, ексгумації та перепоховання решток в’язнів Дубенської в’язниці, розстріляних у червні 1941 року представниками НКВС, з метою належного вшанування пам’яті загиблих людей.

Під час наради спогадами про перебування у стінах в’язниці з учасниками заходу поділилася колишня ув’язнена Ольга Давидчук.

За повідомленням капітана Олексія Мосейченка, відділення спецкорів Інформагентства Міноборони (м. Рівне). Фото Олексій Мосейченок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень