Репетиторам у Рівному необхідно задекларувати доходи

Йдеться про вчителів, які не зареєстровані, як підприємці

Як роз’яснили в Державній фіскальній службі у Рівненській області, викладачі-репетитори, які не зареєстровані підприємцями, але постійно надають репетиторські послуги фізичним особам, зобов’язані за підсумками звітного року задекларувати отримані від такої діяльності доходи та сплатити з них податок.

Податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік викладачам-репетиторам слід подати до 1 травня 2019 року за місцем реєстрації.

Суму податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб (ставка податку 18%) та військового збору (ставка 1,5%), зазначену в річній податковій декларації, такі особи самостійно мають сплатити до 1 серпня 2019 року.

У разі необхідності отримати безоплатну консультацію щодо декларування доходів,  кожен громадянин може у Центрах обслуговування платників податків за місцем свого проживання. Репетитори з Рівного можуть звернутися до податків на вул. Відінську, 8. 

Перелік центрів обслуговування платників податків області знайдете тут

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень