Ремонт аеропорту «Рівне»: що запланували зробити на летовищі та які роботи вже виконали

Відомо, скільки грошей потрібно на відновлення

Фото із сайту Бізнес. Район
Фото із сайту Бізнес. Район

Рівненський аеропорт, який увійшов у державну цільову програму розвитку аеропортів до 2023, продовжать ремонтувати.

Ремонтні роботи на летовищі розпочали виконувати з листопада минулого року. Тоді на роботи передбачили 51 мільйон гривень. А загалом на покращення аеропорту потрібно 609 млн грн, адже зробити треба багато. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Перший заступник голови РОДА Сергій Подолін
Перший заступник голови РОДА Сергій Подолін

На цей рік запланували ряд робіт по модернізації інфраструктури підприємства. Це реконструкція радіотехнічних засобів навігації та аеродромного комплексу. Там вже виконали геодезичні роботи, проводять монтаж фундаментів, облаштовують під'їзді дороги й триває закупівля матеріалів та обладнання для цих робіт. Також розпочали ремонт огорожі аеропорту, – розповів Сергій Подолін.

Також потрібно реконструювати систему світлосигнального обладнання, провести капітальний ремонт покриття перону та катальний ремонт покриття руліжної доріжки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень