«Ред Булл, де ваші крила?»: alyona alyona «драїть-чистить» Софійську площу і чекає організаторів дрифту (ВІДЕО)

alyona alyona особисто прийшла прибирати сліди, залишенні від шин

Реперка alyona alyona особисто прийшла прибирати сліди від дрифту на Софійській площі, організованого компанією «Ред Булл Україна», в якому вона брала участь напередодні.

У сторіc в інстаграмі співачка опублікувала відео, як чистить бруківку, і закликала представників «Ред Булл» теж прийти і допомогти з прибиранням:

— Йо, народ, ну шо? Я вже тут годину драю-чищу, відбилася від журналістів і чекаю всіх вас для того, щоб робити Київ чистішим і передавать великий привіт «Ред Буллу».

 

Чекаю, поки у «Ред Булла» з’являться крила, і представників від «Ред Булла» тут буде набагато більше, ніж членів моєї команди.

Серед помічників співачки також гурт Kalush.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Хуліганство». Реперка пояснила: її команді сказали про те, що відеоролик знімають до Дня Незалежності України, а її задача була просто кататися. Компанія Red Bull попросила вибачення у жителів Києва, і пообіцяла усе почистити.

Але поки на сторіc реперки представників компанії немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень