Реальне провалля утворилося у Рівному (ФОТОФАКТ)

 У такому стані вулиця вже близько місяця

В районі залізничного переїзду у Рівному виявили провалля. Йдеться про перетин провулка Шевського з вулицею Княгинського, де можна було проїхати до приватної клініки, або виїхати на Соборну.

Втім, на місці дороги – провалля залите водою.

Мешканці навколишніх будинків розповіли нашій редакції, що у такому стані вулиця вже понад місяць. Очевидно, йдеться про серйозний порив, бо весь цей час вода у проваллі не сходить.

Відомо, що у цьому місці проходять каналізаційні комунікації Рівнеоблводоканалу. Проблема на ділянці виникає уже не вперше, проте результат усіх попередніх ремонтів був доволі не тривалим, і провалля з водою знову і знову з’являється на цьому місці.  

У «Рівнеоблводоканалі» кажуть,  у цьому районі перестала працювати зливова каналізація. Систему водовідведення зараз важко утримувати у належному стані, адже у цьому місці відбувся перелом дренажної системи. А системи водопостачання у цьому районі вирішили повністю замінити. А міськШЕУ має відновити дренажну систему та покриття, - каже керівник водоканалу Андрій Грухаль.

У міськШЕУ про проблему провалля знають, і саме сьогодні обговорювали шляхи її якнайшвидшого вирішення. Очільник міськШЕУ Олександр Черуха запевнив, що уже у середу надасть вичерпний коментар щодо вирішення ситуації з проваллям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень