Районна рада запустила Флешмоб неподалік м. Рівне (ФОТО)

До Дня писемності

[media=160464]

Апарат Здолбунівської районної ради, вочевидь, не сумнівається у власному знанні української мови.

Люди на фото вгорі не лише збираються писати радіодиктант у вишиванках, але й запускають відповідний флешмоб.

Ось деталі:

Здолбунівська районна рада оголошує інтернет-флешмоб до Дня української писемності та мови «Пишімо #радіодиктант разом!»

Просимо долучитися до загальнонаціональної акції – 19-го Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, який розпочнеться 8 листопада об 11 год і буде наживо транслюватись в ефірі та на сайті UΛ:Перший, депутатів районної ради, керівників органів місцевого самоврядування, працівників освіти, медицини, культури і всіх, хто любить і шанує рідну українську мову.

Текст радіодиктанту складатиме та читатиме в ефірі педагог, теле- та радіоведучий, доцент Київського університету імені Бориса Грінченка Олександр Авраменко.

Зазначимо, що цього року Олександр Авраменко неодмінно хоче внести у радіодиктант кілька елементів на перевірку нової редакції чинного правопису.

Нагадуємо, що перший радіодиктант національної єдності відбувся у травні 2000 року і з кожним роком до акції долучається все більше людей.

Цього року перевірити правильність написання диктанту можна буде за 15 хвилин після прочитання — текст оприлюднять на сайтах суспільного мовника: UA: Українське радіо та UA: Cуспільне мовлення.

Запроваджуємо дрес-код акції – найкрасивіша вишиванка, яка у вас тільки знайдеться.



Фото учасників диктанту надсилайте на електронну адресу районної ради radazdol@icc.rv.ua або на сторінку районної ради в ФБ.

Чекаємо ваші фото на інтернет-флешмоб.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень