Райан Гослінг та Єва Мендес більше не разом?

Пара вже кілька місяців живе нарізно

Стосунки Райана Гослінга і Єви Мендес завжди були оповиті таємницею - зірки ретельно приховують своє особисте життя від сторонніх очей. Відомо, що вони так і не одружилися, проте нещодавно стали батьками вдруге. І ось тепер західні ЗМІ повідомляють, що Райан і Єва більше не живуть разом і перебувають на межі розриву.

Останнім часом Мендес і Гослінг гуляють з дітьми по черзі, їх практично не бачать разом. Крім того, Райан буцімто постійно скаржиться на те, що Єва надміру ревнива. Ситуація загострилися нібито під час зйомок фільму «Ла Ла Ленд».

Цьогорічний День матері актори провели порізно - Райан вирушив до своєї матері, а Мендес з дітьми залишилася вдома. Актриса нині практично відмовилася від кар’єри заради дітей, а Райан Гослінг навпаки – дуже затребуваний актор і його практично не буває вдома.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень