Раша-флешмоб: російський газовий мільйонер зарубав жінку та доньку і скоїв самогубство

Це вже другий за цей тиждень і сценарій схожий

Колишнього топ-менеджера найбільшої приватної компанії з видобутку газу в росії, «Новатек», знайдено мертвим в Іспанії. Мільйонер Сергій Протосеня разом із дружиною та донькою загинули у вівторок на орендованій віллі у курортному місті Льорет-де-Мар неподалік Барселони.

За попередніми даними, 55-річний Протосеня зарубав дружину та дочку сокирою та ножем, після чого повісився, передає канал Telecinco.

Знаряддя злочину знайдено поряд із тілом мільйонера.

 

Розслідування веде поліція Каталонії, вона перевіряє, чи це могло бути замасковане вбивство, скоєне третіми особами, передає видання CatalunyaDiary.

Протосеня - колишній головний бухгалтер «Новатека», він входив до складу правління компанії. Його статки оцінювалися в 400 мільйонів євро. Більшість часу мільйонер із сім'єю жили у Франції. Сусіди росіянина у Каталонії не чули скарг та криків, його родина ніколи не скаржилася на насильство.

Нагадаємо, у понеділок, 18 квітня у Москві знайшли вбитим ТОП-бізнесмена «Газпромбанку». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень