Ранкові звички багатих та успішних людей: Як розпочинають свій день «акули» бізнесу

Спробуйте так і ви  

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Дуже часто люди розпочинають день із чашки кави та переглядання соціальних мереж. Однак звички багатих та успішних людей зовсім не такі.

Аби змінити своє життя на краще, вам необхідно дотримуватися наступних правил

Відмовтеся від будильника

Генеральний директор Amazon Джефф Безос прагне спати по 8 годин кожну ніч. Також він є затятим прихильником того, щоб прокидатися природно, без будильника. Співзасновниця і головний редактор «The Huffington Post» Аріанна Хаффінгтон теж прокидається без будильника.

Просто подумайте про визначення терміна «будильник» (англ. Alarm — тривога), тривога — раптовий страх або тривожне очікування, спричинене усвідомленням небезпеки. Такий початок дня створює потік гормонів стресу та адреналіну, оскільки наше тіло готується до небезпеки.

Не поспішайте одразу пити каву

Зранку найкраще пити воду, а не каву. Після кількох годин сну порція води допоможе відновити нестачу рідини в організмі, що сприяє травленню та прискорює обмін речовин. Актриса та авторка книг про здоровий спосіб життя Кемерон Діаз дотримується такої практики:

Дуже важливо розпочинати свій день із великою кількістю енергії. Для мене ранок починається з підйому, чищення зубів та пиття води — я випиваю одразу літр води.

Почніть активно рухатися

Акторка Гвінет Пелтроу каже, що вона тренується щоранку після перевірки електронної пошти. А співзасновник Microsoft та філантроп Білл Гейтс під час ранкових тренувань на біговій доріжці любить виконувати кілька завдань одночасно, переглядаючи фільми.

Зведіть до мінімуму прийняття рішень

Колишній генеральний директор American Express Кеннет Шено завершує вечори тим, що записує три справи, які він хоче виконати наступного дня. А ведуча Барбара Коркоран складає список справ перед тим, як залишити офіс увечері. Наступного дня вона оцінює завдання по важливості: A, B або C.

А це те, де знаходиться золото, що рухатиме мій бізнес вперед і приносити мені гроші, – каже Барбара Коркоран.

Поставте собі це питання

Один із засновників корпорацій Apple Стів Джобс щоранку ставив собі питання:

Якби сьогодні був останній день у моєму житті, хотів би я зробити те, що маю намір зробити сьогодні?

Якщо відповідь буде негативною протягом надто довгого часу, потрібно щось змінювати. 

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень