РАЕС запрошує охочих долучитися до найенергійнішого веломарафону

Протяжністю у 100 кілометрів

Найенергійніший веломарафон України «100 ВЕЛОwatt» 2020 протяжністю у 100 кілометрів заплановано провести 12 вересня 2020 року. Стартуватиме захід, як звично, на пристанційній площі Рівненської АЕС, а фінішуватимуть спортсмени на території оздоровчого комплексу «Біле озеро».

Маршрут перегонів, як і торік, проляже мальовничими дорогами Володимирецького і Маневицького районів, що у 30-кілометровій зоні спостереження Рівненської АЕС.

Зареєструватись на спортивний захід можна на сайті runstyle.net, перейшовши за допомогою QR-коду, що на афіші перегонів.

До слова, торік у велоівенті взяло участь близько 200 велолюбителів та професійних спортсменів, а у 2018 році проїхати «сотку» виявило бажання 163 «велобайкери». Більша частина традиційних учасників – команди українських атомників з усіх АЕС України та НАЕК «Енергоатом», які своїм прикладом надихають вести здоровий спосіб життя.

Станом на друге вересня 2020 року маємо близько 100 офіційно зареєстрованих учасників. Це спортсмени, що представляють кожен свою команду, відповідно й регіон України. Вартість участі у заході складає 250 грн. Тож очікуємо на справжнє спортивне свято велолюбителів, - зазначив організатор заходу Євгеній Бураков.

Повідомляє РАЕС 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень