Радість та кохання: вільна від опіки Брітні повідомила про вагітність

Попдіва оголосила про вагітність

Брітні Спірс повідомила фанам, що вагітна і народить малюка своєму коханому, 27-річному фітнес-інструктору Сему Асгарі. 40-річна співачка розповіла, як дізналась про свій стан.

Брітні вже має двох дітей і мріяла стати мамою ще раз. Але її батько-опікун розпорядився, щоб Брітні поставили протизаплідну спіраль, і не дозволяв її витягувати. У минулому році Спірс звільнилася з-під опіки тата.

Виконавиця розповіла, як дізналася про вагітність. 

- Я так схудла, щоб вирушити в подорож на Мауї, лише для того, щоб повернути вагу назад. Я подумала: «Боже, що трапилося з моїм шлунком?». Мій чоловік сказав: «Ні, ти не вагітна, дурненька». Отже я зробила тест на вагітність... І... Ну що ж... У мене буде дитина.

Також співачка занепокоєна через увагу папараці до своєї персони:

- Я очевидно не буду так часто виходити з дому через те, що папараці зароблятимуть на мені свої гроші, як вони, на жаль, уже робили… Це важко, тому, коли я була вагітна, у мене була депресія. Я мушу сказати, що це абсолютно жахливо. Жінки рідко про це кажуть. Але цього разу я займатимуся йогою щодня! І поширюватиму багато радості та кохання, – повідомила артистка.

Брітні уже має двох синів – 16-річного Шона і 15-річного Джеймса. Їх артистка народила у шлюбі з танцівником Кевіном Федерлайном. Оскільки співачку на той момент визнали недієздатною, він отримав опіку над синами після розлучення. 

Зараз виконавиця у стосунках із фітнес-інструктором Семом Асгарі.

Пара познайомилася у 2016-му на зйомках кліпу Спірс Slumber Party. Молодший на 12 років Сем коханій у вересні 2021.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень