Радість для малечі: як правильно підібрати басейн та матрац (ФОТО)

Літо - саме пора для розваг

Синоптики обіцяють, що зовсім скоро до Рівного повернеться літня спека. Найкращий для такої погоди відпочинок - біля води.

Але навіть якщо немає можливості повезти дітей у повноцінну відпустку, можна влаштувати їм (та й собі теж) відпочинок просто на подвір'ї.

Рівнянам у цьому плані дуже пощастило, адже все необхідне за оптомими цінами можна придбати у склад-магазині SmartToys.

Ринок пропонує багато видів і дизайнів басейнів, вони бувають різного діаметру і висоти. Якщо говорити про дитячі моделі, то розмір зазвичай обирають в залежності від віку малюка. 

Надувний басейн – чудова атракція для малечі. Він просто встановлюється - надув і поставив куди завгодно - від кімнати до подвір'я. 

Його можна також взяти з собою, адже басейн у здутому вигляді не займе багато місця та стане в нагоді на тій же річці, морі або озері - вам не доведеться постійно оглядати берегову лінію в пошуках дитини. Є варіанти з різними видами дашків - щоб не пекло сонечко.

Є не лише дитячі, а й сімейні басейни - такі легко вміщають навіть декількох дорослих.

Крім того, існує також цікавий варіант - так званий “сухий” басейн, наповнений пластиковими кульками – малюку в такому буде і весело, і безпечно. 

А для відпочинку на відкритій водоймі, особливо з дітьми, незамінна річ – надувний матрац.

У складеному вигляді вони займають небагато місця, тому можуть легко поміститися не тільки в багажнику машини, але і в рюкзаку.

У SmartToys можна обрати серед безлічі форм і кольорів матраців для плавання. Хочете підкорювати хвилі на медузі або шматку піци - запросто!

Є й абсолютно класичні моделі.

Окрім того, що це яскравий і веселий аксесуар, на воді такий матрац ще й виконує безпекову функцію, адже його чудово видно навіть здалеку.

Деякі з матраців можна використовувати і як повноцінне спальне місце. Вони приємні на дотик та виготовляються з міцного матеріалу, який довгий час не псується.

Надувати матраци та басейни для відпочинку найзручніше звичайним механічним насосом - він займає мінімум місця, при цьому швидко накачає матрац середнього розміру. 

Крім того, SmartToys безкоштовно доставляє покупки по Рівному.

Склад для самовивозу знаходиться на вул. Біла, 53. 

Телефон: 0673984617.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень