Рада розгляне повноваження нардепів та японський кредит

Сьогодні Володимир Гройсман відкрив засідання Верховної Ради України

У залі засідань зареєструвалося 307 народних депутатів, повідомляє Укрінформ.

Парламент запланував розглянути низку міждержавних договорів, у тому числі угоду про надання Японією кредиту для модернізації Бортницької станції аерації.

Також Рада спробує достроково припинити повноваження окремих народних депутатів.

Згідно з порядком денним пленарного засідання парламентарії розглянуть законопроекти про ратифікацію низки договорів між Україною та Республікою Сенегал, зокрема про видачу правопорушників, про правову допомогу у цивільних та кримінальних справах та про передачу засуджених осіб.

Крім того, народні депутати планують розглянути проект закону про приєднання до протоколу поправок до Конвенції про Міжнародну гідрографічну організацію та проект закону про ратифікацію договору (у формі обміну нотами) між урядом України та урядом Японії про надання кредиту для реалізації проекту модернізації Бортницької станції очистки стічних вод.

На розгляд парламенту також винесено питання про дострокове припинення повноважень окремих народних депутатів, проте номера постанови чи прізвища народних обранців не зазначаються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень