Рада дозволила націоналізувати російські підприємства

А також посилила відповідальність за колабораціонізм

Верховна Рада 3 березня ухвалила низку законів, якими зокрема дозволила націоналізувати все російське майно в Україні та посилила відповідальність за мародерство, диверсії й держзраду.

Про це пише «Громадське»

Так, власність росії та її резидентів здійснюватимуть через суспільну та військову необхідність. Окупанти не отримають жодних компенсацій.

Також Рада посилила відповідальність за злочини проти основ нацбезпеки України в умовах воєнного стану. За мародерство, диверсії або держзраду тепер загрожує 15 років тюрми або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Крім того, депутати ухвалили закон про встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність, а також погодили указ Володимира Зеленського про мобілізацію.

Також Рада звернулася до міжнародної спільноти з вимогою негайно запровадити безпольотну зону над Україною, відкрити «зелені» коридори для безпечної евакуації жінок, дітей та літніх людей, а також ввести в Україну миротворчі сили ООН.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень