Питанням будинку епідеміологів займеться облрада

Голова облради ініціював створення робочої групи

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук звернувся до міського голови Рівного Володимира Хомка з пропозицією створити робочу групу, яка б вивчила ситуацію, що склалася навколо приміщення на Замковій, 29 та запропонувала б шляхи вирішення даної проблеми.

Зокрема, у листі Володимира Ковальчука йдеться, що до обласної ради надійшло звернення від Рівненського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України щодо недопущення передачі цього приміщення у користування Головному територіальному управлінню юстиції в Рівненській області, оскільки нині там діють лабораторії, які забезпечують контроль за біологічною та хімічною безпекою населення Рівного.
Голова обласної ради зібрав на термінову нараду усі причетні до справи сторони, аби особисто вивчити питання.

Однак, вказане приміщення є власністю територіальної громади обласного центру. Тому Володимир Ковальчук і звернувся до Володимира Хомка з проханням створити відповідну комісію. Також очільник облради закликав включити до робочої групи свого першого заступника Миколу Драганчука, колег по депутатському корпусу Оксану Лозову, Михайла Вервегу та Геннадія Шевченка, який нині керує лабораторним центром, а також начальника відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату облради Юрія Нілабовича.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень