П’яний водій Renault Megane втікав від патрульних … на бордюр (ФОТО)

У Рівному

Вчора ввечері, 15 липня, у Рівному патрульні отримали орієнтування на автомобіль Renault Megane.

- За кілька хвилин на вулиці Мельника інспектори помітили вище вказаний транспортний засіб. Побачивши патрульних, керманич різко збільшив швидкість та почав втікати.

 

35-річний чоловік не впорався із керуванням, скоїв наїзд на бордюр.

 

Керманич не постраждав.

 

Під час спілкування поводив себе агресивно, зухвало, намагався покинути місце пригоди, громадянина затримали та застосували кайданки.

 

До того ж у нього охоронці порядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

 

Однак, пройти відповідний огляд він відмовився у присутності двох свідків, — йдеться у повідомленні пресслужби патрульної поліції області.

На керманича патрульні склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобам та склали протокол затримання.

Всього, за минулу добу, інспектори склали 6 протоколів за фактом керування в стані сп'яніння, додають у патрульній поліції.



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень