П'яний водій побив поліцейського на Рівненщині (ФОТО)

Жителя Рівненського району затримали за умисне заподіяння тілесних ушкоджень поліцейському

Під час несення служби на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» близько 23-ї години 27 січня екіпаж патрульних поліцейських отримав інформацію, що водій автомобіля «Opel Astra» перебуває за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

Помітивши вказаний транспортний засіб у центрі села Зоря, поліцейські на службовому автомобілі «Renault Duster» подали сигнал про зупинку проблисковими маячками синього та червоного кольору і спеціальним звуковим сигналом.

Вимогу про зупинку водій проігнорував та почав збільшувати швидкість. Автомобіль патрульні зупинили в одному із житлових масивів населеного пункту.

 

В салоні перебували двоє осіб.

 

Намагаючись втекти, вони почали чинити опір, шарпати правоохоронців за формений одяг, унаслідок чого водій вдарив кулаком в обличчя 21-річному інспектору патрульної поліції, який отримав тілесні ушкодження.

Патрульні застосували до правопорушників спецзасіб кайданки.

Ними виявилися місцеві жителі.

43-річний водій за зовнішніми ознаками перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження освідування відмовився. Поліцейські склали на нього адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, доставила обох зловмисників до Рівненського районного відділення поліції.

У потерпілого поліцейського медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, він проходитиме додаткове обстеження.

У рамках досудового розслідування за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків, вирішується питання про повідомлення 43-річному зловмиснику про підозру.

Чоловіка затримали, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Інкримінована йому санкція статті передбачає обмеження волі або позбавленням волі на строк до п'яти років. Відносно іншого, 42-річного жителя Зорі, слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень