П’яний рівнянин погрожував підірвати гранату посеред вулиці (ВІДЕО)

І навіть вирвав запобіжне кільце

27 вересня близько 03:00 патрульні, відпрацьовуючи орієнтування щодо крадіжки, помітили на одній із вулиць Рівного підозрілого чоловіка, який рухався на велосипеді. Коли той побачив патрульних - різко почав тікати.

Поліцейські вирішили наздогнати і затримати його.

Ось що повідомила речник патрульної поліції області Оксана Юрченко:

На Коперника чоловік кинув велосипед і намагався втекти дворами. Тоді патрульні застосували до нього фізичну силу - шляхом заломлення руки за спину. Правою рукою громадянин дістав предмет ззовні схожий на бойову гранату РГД-5 і, погрожуючи її застосувати, вирвав запобіжне кільце.

Поліцейські відступили у безпечне місце та привели зброю у бойову готовність, паралельно ведучи перемовини із правопорушником.

Одному з патрульних все ж вдалося непомітно наблизитися до 33-річного чоловіка та повалити його на землю. У той час інший полісмен забрав гранату у нетверезого рівнянина.

За неофіційною інформацією, нетверезий чоловік – військовослужбовець ЗСУ. Проте керівник прес-центру ОК «Захід» Анатолій Прошин цього не підтвердив.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. За фактом незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами розпочали досудове розслідування. Також відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя правоохоронця.

Гранату вилучили та відправили на експертизу. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного засобу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень