П'яний дрифтер, який пошкодив футбольне поле в Бармаках, погодився його відновити (ВІДЕО)

Разом із батьком

Фото прес-служби обласного управління ДСНС

Винуватець ДТП на стадіоні в Бармаках, де автомобілем пошкоджене покриття, погодився відновити футбольне поле.

Про це «Радіо Трек» повідомив голова Шпанівської громади Микола Столярчук. За його словами, сьогодні батько з сином, який перебував за кермом BMW, приїхали на поле та запевнили, що виправлять недоліки.  

Домовилися, що катком вирівняють сліди від автомобіля та підсіють травичку. На таку пропозицію пристали і футбольні функціонери громади. Тож необхідність подавати до суду відпала, — наголосив Микола Столярчук.

Нагадаємо, вчора о 22 вчора на футбольному полі села Бармаки зайнявся легковий автомобіль «БМВ». За попередньою інформацію, авто належить 20-річному рівнянину, який вирішив «випробовувати» машину на стадіоні. Від різкої їзди спершу луснуло колесо, а тоді і зайнялося щеплення. Очевидці викликали пожежників. Авто згоріло. Ймовірна причина пожежі – перегрів щеплення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень