П'яний дрифтер, який пошкодив футбольне поле в Бармаках, погодився його відновити (ВІДЕО)

Разом із батьком

Фото прес-служби обласного управління ДСНС

Винуватець ДТП на стадіоні в Бармаках, де автомобілем пошкоджене покриття, погодився відновити футбольне поле.

Про це «Радіо Трек» повідомив голова Шпанівської громади Микола Столярчук. За його словами, сьогодні батько з сином, який перебував за кермом BMW, приїхали на поле та запевнили, що виправлять недоліки.  

Домовилися, що катком вирівняють сліди від автомобіля та підсіють травичку. На таку пропозицію пристали і футбольні функціонери громади. Тож необхідність подавати до суду відпала, — наголосив Микола Столярчук.

Нагадаємо, вчора о 22 вчора на футбольному полі села Бармаки зайнявся легковий автомобіль «БМВ». За попередньою інформацію, авто належить 20-річному рівнянину, який вирішив «випробовувати» машину на стадіоні. Від різкої їзди спершу луснуло колесо, а тоді і зайнялося щеплення. Очевидці викликали пожежників. Авто згоріло. Ймовірна причина пожежі – перегрів щеплення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень