П'яний чоловік побив начальницю управління РОДА і сімейну радницю (ФОТО/ВІДЕО)

Поліція розпочала досудове розслідування

Про погрози ножем і обіцянку «скинути з балкона» Любов Романюк повідомила на своїй сторінці у Facebook. Вчора вона з іще однією сімейною радницею Ліаною Диновською приїхали до сім’ї, якою опікуються, та у помешканні власник квартири влаштував гулянку.

Ось, як описує події Любов Романюк:

- Вчора було як ніколи страшно...

 

Але ж ми їхали на дві секунди, привезти продукти і пригорнути дітей... ця родина стала для нас особливою. Стільки болю зазнали старші діти, стільки нерозуміння в очах менших...

 

Запах алкоголю в коридорі відразу змусив серце калататися. На кухні якісь чоловіки, алкоголь, сигаретний дим. Діти і з переляканими очима мати.

 

Власник житла, у якого родина винаймала квартиру, вирішив трохи посвяткувати. Привів друзів... Ліана Диновська вам точно може сказати, чому жінка мовчки сховалася у кімнаті і нікому не сказала, бо ... сама була змушена написати заяву про побиття.

Фото з фейсбук-сторінки Люби Романюк

Нас то не випускали з помешкання, то намагалися виставити за двері, погрожували ножем, обіцяли скинути з балкона, поливали матами, дихаючи в обличчя своїм тошнотворним перегаром... таку бурхливу реакцію викликало просте зауваження... бо у квартирі були діти!

 

Правоохоронці приїхали дуже оперативно, але, на жаль, власник квартири зрозумів, що ми не жартуємо і встиг непомітно зникнути. Його шукають, всі дані є.

 

Писати довго, емоцій ще більше...

 

Алкоголь - це зло. Бо завтра наш «герой» не згадає нічого з того, що зробив сьогодні. А діти, які і без цього відчули біль на власній психіці, пам’ятатимуть.

 

Як повідомляє прес-служба поліції, за фактом нанесення тілесних ушкоджень правоохоронці розпочали досудове розслідування.

До поліції вчора близько 20:20 надійшло повідомлення, що у квартирі, де мешкає багатодітна сім’я, на вулиці Соборній обласного центру відбувається бійка.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група, патрульна поліція, та спецпризначенці.

 

Правоохоронці встановили, що у квартирі проживає 34-річна уродженка Рівненського району разом із дітьми: 16-ти, 11-ти, 6-ти та 4-х років.

 

Помешкання належить 33-річному рівнянину, з яким його подруга домовилася про проживання її колеги — багатодітної матері на умовах оплати комунальних послуг.

 

Увечері до власника оселі в гості прийшли подруга і товариш та сіли випивати. Мати разом із дітьми перебувала у кімнаті.

 

У цей час сімейна радниця та депутатка міської ради, які близько року опікуються цією багатодітною родиною, вкотре відвідали сім’ю.

 

Коли жінки зробили зауваження, виник конфлікт: 33-річний господар квартири почав агресивно поводитися, лаятися на адресу жінок та двічі вдарив 40-річну сімейну радницю по руці. Коли ж на місце події викликали поліцію, чоловік втік.

Фото з фейсбук-сторінки Люби Романюк

Нині його розшукують поліцейські. Усі четверо дітей та їхня матір внаслідок сутички не постраждали. Нині вони мешкають в іншій квартирі.

Та для сім’ї ще шукають помешкання, каже Любов Романюк:

- Ми шукаємо житло! Квартиру, у якій би ця родина проживала.

 

На перший час ми знайдемо гроші і оплатимо її за них, поки мама після закінчення карантину не вийде на роботу і не зможе оплачувати самостійно.

 

Ми безмежно вдячні правоохоронцям за постійний захист - нас і родин.

 

Сьогодні ми вперше від них почули - "без нас - не ходіть!"

 

Дякуємо за те, що розумієте, що таке сімейне насилля.

Зауважимо, що Любов Романюк також очолює управління культури і туризму Рівненської ОДА.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень