П'яні пішоходи намагалися приховати справжнього винуватця ДТП

Хоча сам водій, на відміну від пішоходів, був тверезий

Напередодні ввечері із Млинівської райлікарні до поліції надійшло повідомлення про двох постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді. Чоловіки запевняли, що потрапили під колеса червоного автомобіля марки «Ford». Однак винуватець події виявився водієм зовсім іншого транспортного засобу.

Правоохоронці встановили, що близько о пів на дев’яту вечора 52-річний мешканець Млинівщини разом зі своїм 22-річним сином пішки прямували додому вздовж дороги у селі Малин. Під час зустрічного роз’їзду двох транспортних засобів на них ззаду наїхав автомобіль марки «ВАЗ 21063», яким керував 20-річний місцевий житель.

У квітні цього року патрульні поліцейські із Луцька вилучили його водійське посвідчення за керування транспортом у стані сп’яніння.

Чоловік відвіз потерпілих до лікарні. Та дорогою, розуміючи, що знову потрапить під поліцейську перевірку, за грошову компенсацію вмовив потерпілих не видавати його та сказати медикам, що їх збив автомобіль марки «Ford» червоного кольору, а решту деталей вони нібито не розгледіли.

У батька лікарі діагностували політравму, відкриті переломи обох гомілок та забої голови, а у сина - струс головного мозку та забої колін. Обидва госпіталізовані до травматологічного відділення.

Коли ж поліція взялася за цю справу, то оперативно викрила обман у показах постраждалих. Врешті вони розповіли дійсну версію ДТП та вказали на свого кривдника.

На місці пригоди слідчо-оперативна група виявила на асфальті частинки розбитої решітки радіатора та сліди крові. Механічні ушкодження були зафіксовані на самому легковику, який на той час вже стояв у дворі винуватця ДТП, та якого поліцейські доставили на територію Млинівського відділення поліції.

Згідно з результатами медичного огляду водій «ВАЗу» був тверезим, а от пішоходи мали явні ознаки алкогольного сп’яніння. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень