«Пташка» з Азовсталі, яка переживає горе, розповіла, що її підставили

Катерина Поліщук назвала деяких журналістів цинічними

Звільнена з російського полону Катерина Поліщук, більш відома як «Пташка», розповіла, що її підставили з номером телефону.

За словами парамедика, знайомі передали її номер телефону третім особам. В результаті їй почали надходити дзвінки з невідомих номерів. Попри те, що дівчина раніше попросила не турбувати її, людей зовсім не зупинило її прохання. 

— Мій особистий номер телефону має обмежену кількість людей, і кожен попереджений про те, що поширенню він не підлягає.

 

Я ненавиджу голосові повідомлення і телефонні розмови, а відповідаю всім в письмовому режимі по можливості, – розповіла «Пташка» в інста-сторіз.

Катерина назвала людей, які проігнорували її прохання, цинічними та корисливими. Вона додала, що такі журналісти тільки ганьблять українські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше Катерина Поліщук повідомила, що у неї сталося горе. Дівчина не стала розкривати подробиць, проте попросила не турбувати її, бо вона хоче побути зі своїми рідними. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень