«Пташка» з Азовсталі, яка переживає горе, розповіла, що її підставили

Катерина Поліщук назвала деяких журналістів цинічними

Звільнена з російського полону Катерина Поліщук, більш відома як «Пташка», розповіла, що її підставили з номером телефону.

За словами парамедика, знайомі передали її номер телефону третім особам. В результаті їй почали надходити дзвінки з невідомих номерів. Попри те, що дівчина раніше попросила не турбувати її, людей зовсім не зупинило її прохання. 

— Мій особистий номер телефону має обмежену кількість людей, і кожен попереджений про те, що поширенню він не підлягає.

 

Я ненавиджу голосові повідомлення і телефонні розмови, а відповідаю всім в письмовому режимі по можливості, – розповіла «Пташка» в інста-сторіз.

Катерина назвала людей, які проігнорували її прохання, цинічними та корисливими. Вона додала, що такі журналісти тільки ганьблять українські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше Катерина Поліщук повідомила, що у неї сталося горе. Дівчина не стала розкривати подробиць, проте попросила не турбувати її, бо вона хоче побути зі своїми рідними. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень