Псують інтер'єр та настрій: три речі, які краще вдома не зберігати

Дуже часто ми навіть не помічаємо, як псуємо простір навколо себе зовсім не потрібними речами

Посуд, яким ви не будете користуватиметеся 

Сервіз - не найкращий подарунок, адже вгадати смаки господарів складно - тож такий посуд може роками лежати вдома. Інколи його навіть з коробок не дістають.

Зберігати його немає сенсу. Краще віддайте тим, кому це потрібно.

Книги 

Зокрема ті книги, які ви точно не збираєтеся читати. наші бабусі й батьки свого часу в роки дефіциту намагалися придбати все, що з'являлося на ринку. Квартири переходять у спадок разом

з книгами, які з високою ймовірністю - ви й не відкриєте. Засилля такої літератури робить квартирою неохайною. Передайте їх тим, хто можливо колекціонує подібні видання, або передайте в бібліотеку.

Велика кількість дзеркал 

Свого часу була мода на велику кількість дзеркал і дзеркальних поверхонь. Так намагалися надати квартирі простору. Але почуватися у такому просторі зовсім не затишно, та й не актуальна зараз така кількість дзеркал.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень