Псевдо-гадалки виманили в родини більше тисячі доларів

Жертвою шахрайок стала 37-річна жителька Рівненського району

37-річна невістка приїхала до своєї свекрухи в село Городище Корецького району. Вранці 10 серпня до обійстя під’їхав автомобіль "ВАЗ-2106" бежевого кольору, з якого вийшли дві жінки. Спочатку вони пропонували купити рушники, але, почувши  відмову, вдалися до інших дій. Незнайомки почали розповідати жінкам, що на їхню родину наведено порчу і попросили винести яйце. Почаклувавши над ним, наголосили, що усім членам сім’ї загрожує смертельна небезпека. Та, щоб не сталося біди, потрібно ще провести ритуал із усіма наявними грішми.

Як пояснили згодом потерпілі, вони усвідомлювали, що з них хочуть виманити кошти, та ніби гіпнотично виконували всі вказівки. Коли шахрайкам винесли дві тисячі гривень, ті наполягли, що це замало. Тоді їм принесли 4 тисячі 500 доларів, які шарлатанки запакували в кульок, почаклували з ними у будинку та поклали під ковдру у ліжку, наказавши господиням три дні не чіпати їх і читати молитву. На цьому і розійшлися. За кілька годин жінки виявили, що з пакунку зникла тисяча шістсот доларів США та забили на сполох. Однак шарлатанок вже не знайшли.

Поліцейські наразі проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисниць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень