Приварський у своєму кабінеті в ОДА: відповідає на провокаційні питання  

Чиновник звинуватив представників голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка у затягуванні суду

Зліва - Юрій Приварський, справа - Олексій Муляренко

Заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський у понеділок, 23  жовтня, вийшов з лікарняного на роботу. Ще зранку Юрій Приварський здав у бухгалтерію свій лікарняний листок. Як відомо, лікувався чиновник три місяці.

Журналісту «Радіо Трек» свій прихід на роботу Юрій Приварський прокоментував лаконічно:

Прийшов виконати розпорядження голови обласної державної адміністрації, адже днем звільнення вважається перший день виходу на роботу. У будь-якому випадку мені довелося б прийти, бо у такому випадку треба передати справи і передати матеріальні цінності.

Зауважимо, що саме через це звільнення Юрій Приварський нині судиться із Рівненською ОДА. Поки відбулось два судових засідання, однак досі до розгляду суті справи суд не дійшов.

Представники РОДА. Юрист адміністрації Олександр Ганов та приватна адвокатка Олена Терещенко

Як відомо, на минулому засіданні представники Рівненської ОДА подали кілька клопотань судді. Просили, щоб на суд особисто з’явився позивач, тобто Юрій Приварський.

Представник Юрія Привраського - Дмитро Троянчук. Каже, що його клієнт і справді на лікарняному

Цю ситуацію теж прокоментував екс-заступник голови ОДА:

Якщо ми говоримо про процесуальні речі, то позивача не можна зобов’язати свідчити особисто у суді. Позивач має сам вирішувати, чи йти на судове засідання, чи ні. Я ще не вирішив.

 

А якщо ви хочете мою оцінку самого процесу, то я її озвучу: якщо сторона відповідача впевнена у своїй правовій позиції, тоді вона не буде всіляко формально вживати дії для затягування судового процесу.

Зауважимо, що днями стало відомо про те, що Державне агентство водних ресурсів України  подало до суду на Юрія Приварського та на Рівненську ОДА.

В агентстві хочуть довести, що Юрій Приварський, виконуючи обов’язки голови ОДА у липні, не мав права погоджувати відпустку начальнику обласного управління водних ресурсів Сергію Васильєву, якого агентство намагалося звільнити.

Сам Приварський каже, що про цей позов дізнався зі ЗМІ:

Я ще з цим позовом не ознайомлений, але про його існування знаю, в тому числі зі ЗМІ. Я думаю, що це теж формальна причина, щоб затягувати судовий процес із Рівненською облдержадміністрацією.

Перше судове засідання у справі Державного агентства водних ресурсів України проти Приварського призначено на  8 листопада. Засідання відбудеться по обіді у Рівненському окружному адміністративному суді.

Нагадаємо, погодження відпустки екс-начальнику обласного управління водних ресурісів Сергію Васильєву стало формальною підставою для голови ОДА Олексія Муляренка підписати розпорядження про притягнення Юрія Приварського до дисциплінарної відповідальності, зокрема, його звільнення.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень