Прикордонники запрошують рівнян на роботу

Зарплата від 9 тисяч гривень на місяць

Державна прикордонна служба України  проводить набір на військову службу за контрактом – до підрозділів Луцького прикордонного загону в межах Рівненської області.

На роботу запрошують рівнян без досвіду служби та військовозобов’язаних віком від 18 до 40 років, без проблем зі здоров’ям, з повною загальною середньою освітою і вище.

Серед вільних вакансій зокрема посади:

  •  інспекторів прикордонної служби
  •  інструкторів службових собак (кінологів)
  •  інспекторів прикордонної служби – водіїв
  • інспекторів прикордонної служби – фельдшерів
  • інспекторів прикордонної служби – дозиметристів.

 

Майбутнім прикордонникам пропонують  грошове забезпечення від 9000 гривень (в підрозділах охорони кордону від 10000 гривень) + додаткові виплати (матеріальна допомога на оздоровлення, вирішення соціально-побутових питань тощо). Працівники прикордонної служби матимуть можливість здобути вищу освіту у Національній академії ДПСУ імені Б.Хмельницького та проходити кваліфіковане медичне обстеження, отримувати соціальні пільги та санаторне оздоровлення.

Охочі можуть звертатися: Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Авіаторів, 5а (приміщення аеровокзалу) або по тел. (096) 347-50-82, (098) 784-72-48, (0362) 61-31-71.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень