Причетного до вбивста у Рівному затримали (ВІДЕО)

Ним виявився хлопчина, який проживав у цьому ж районі

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в Рівному на вулиці Петрусенка на сходах будинку сусіди виявили закривавлене тіло 56-річного господаря.
 

Особу, причетну до вбивства, правоохоронцям вдалося встановити практично одразу по прибуттю на місце події. Ним виявився 22-річний рівнянин, який проживає в цьому ж кварталі. Попередньо відомо, що напередодні вони спільно розпивали спиртні напої, між ними виникла суперечка. Обоє раніше судимі і перебували в місцях позбавлення волі. Зловмисника затримано за місцем проживання та доставлено в Рівненський відділ поліції, - кажуть у поліції.


Затриманий свою вину визнає та дає покази. Тіло загиблого направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Поліцією розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Затриманому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень