Протизаплідний вираз обличчя: Нові реалії життя чи страшний сон 21 століття?

Дівчата-несміяни та перелякані хлопці

Вважається, що хлопцям природно німіти перед жіночою красою та – боятися її. Боятися, але все ж перемагати свій страх та, долаючи його, ставати – мужчинами.

Однак, тепер можна прочитати, що в стосунках між жінками та чоловіками відбувся певний злам. Про нього, зокрема, пише і В’ячеслав Дроздов у блозі Знання непідвладне часу

ПРОТИЗАПЛІДНИЙ ВИРАЗ ОБЛИЧЧЯ.
НОВІ РЕАЛІЇ ЧИ ПРОСТО СТРАШНИЙ СОН?

Хочу поділитися відкриттям: сьогодні прочитав фразу «протизаплідний вираз обличчя». Так психолог описує обличчя наших сучасних жінок, які шукають собі чоловіка (годувальника, добувача, спонсора та ін.)

Тобто замість позитивної щирої усмішки – маска під девізом «Мені ніхто не потрібен».

Від себе додам, що мертвий образ цариці, що не усміхається, яку відрізняють від красивої небіжчиці лише відкриті очі, часом доповнює друга модифікація шукачки любові – докір.

Дивишся на фото дівчини і розумієш, що вже у чомусь винен і щось зобов'язаний, хоча навіть імені її не знаєш.

Жінки явно загралися в театр! Колись посмішка і пустотливий блиск в очах відображали щирість і молодість душі, а зараз густий посмертний макіяж і знерухомлене ботоксом обличчя є маскою, єдине завдання якої – приховати внутрішню порожнечу.

Ви можете прокоментувати цей допис за прямим посиланням у блозі: ТУТ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень