Мотопомпу, подаровану Чугуннікову, передадуть депутату Рівненської облради

У п‘ятницю під стінами Рівненської ОДА вимагали відставки її голови Віталія Чугуннікова. На акцію приїхали нардепи від радикальної партії Андрій Лозовий, Ігор Мосійчук та екс-голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук.

Звинувачували Чугуннікова, а також керівника Нацполіції Максимова у "кришуванні" нелегального видобутку бурштину. Далі пряма мова Андрія Лозового:

– Мета акції - привернути увагу президента, привернути увагу широкої громадськості по всі країні щодо ситуації, яка виникла на Рівненщині. Фактично, сьогодні можна чітко говорити, що бурштинова мафія має два офіси: один тут, в Рівненській облдержадміністрації, другий - тут недалеко в управлінні так званої Нацполіції Рівненської області.

Після виголошення звинувачень мітингарі вирушили до кабінету Чугуннікова, та залишили під дверима мотопомпу, за допомогою якої старателі добувають бурштин. Як відомо, голова ОДА з понеділка перебуває у відпустці, а його перший заступник сьогодні перебуває в офіційній поїздці в Польщі.

Тож звинувачення протестувальників почула лише преса. Попри це, реакція ОДА не забарилась – радник голови ОДА Сергій Мініч звинуватив радикалів у перешкоджанні наведенню ладу у північних районах.

– Акцію спровокувало звернення голови Рівненської ОДА Віталія Чугуннікова до міністра внутрішніх справ, щоб навести лад у північних районах. І власне те. що сьогодні відбулося, ми розцінюємо як спробу тиснути на голову, який не зацікавлений в тому, щоб нелегально бурштин добували.

До слова, реакції міністра Авакова на зверенння Чугуннікова про введення загонів Нацгвардії на північ Рівненської області досі немає.

Також Сергій Мініч зазначив, що мотопомпу, подаровану Віталію Чугуннікову нардепами, передадуть депутату Рівненської обласної ради від Радикальної партії Олександру Васильєву.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень