Простий трюк перед зарядкою смартфона: батарея буде «тримати» в 2 рази довше

Як правильно заряджати телефон, щоб акумулятор служив більше, ніж зазвичай

Багато людей звикли заряджати смартфон до 100%, а також ставити гаджет на зарядку, навіть якщо він не розряджений повністю. Ще більш поширена звичка -  «годувати» енергією пристрій вночі, поки господар спить. Втім, це все лише «вб'є» ваш акумулятор.

  • У сучасних телефонах стоять літієві батареї, які не потребують такого підходу. Їх потрібно тримати зарядженими в межах 50-80%, щоб продовжити пам'ять батареї і збільшити її термін служби.
  • Якщо ви постійно будете заряджати телефон до 100%, а потім розряджати до нуля, то вичерпаєте ліміт. Результат - смартфон почне активніше розряджатися, а також споживати більше енергії, ніж на початку, через це продуктивність акумулятора теж знизиться.
  • Експерти рекомендують тримати телефон зарядженим завжди в межах 50% і вимикати його, якщо не користуєтеся. Також можна вручну знизити енергоспоживання - налаштувати автоматичний режим яскравості, фоновий режим і включити функцію низького енергоспоживання.
  • Думка про те, що смартфон не рекомендується залишати на зарядці вночі, має на увазі поломку батареї через надмірний потік електрики. Це не зовсім так - зараз телефони досить «розумні», щоб перестати споживати енергію після досягнення потрібної межі. Проблема в іншому - смартфон перегрівається, якщо залишається на зарядці занадто довго.

Вирішити її неважко - перед тим як заряджати смартфон, зніміть з нього чохол. Так пристрій виявиться на рівній поверхні, і тепло від акумулятора буде розсіюватися рівномірно.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень